יום שלישי, 4 בדצמבר 2012

מוס שוקולד תפוז

מתכון לקינוח טעים ומרשים לאוהבי שוקולד ותפוז.
ההכנה עורכת כעשר דקות אך מומלץ להשרות את הקשיו כשעה קודם לכן. קירור המוס נמשך כמה שעות.

 
החומרים:
2 1/2 כוסות קשיו מושרה במים למשך שעה.
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1/4 כוס סילאן
2 כפות קקאו טבעי (עדיף נא)
2 1/2 כפות שמן קוקוס
גרדת תפוז שלם
 
                                                                 
טוחנים הכל יחד בבלנדר חזק למרקם קרמי. מעבירים לתבנית מלבנית, מקפיאים למשך 4 שעות (עדיף ללילה)
מוציאים מהתבנית ומקשטים בסירופ שוקולד (1/4 כוס שמן קוקוס + 1 כף סילאן + 1 כף קקאו).
מפזרים מעל קליפת תפוז מגורדת.