מתכון לקינוח טעים ומרשים לאוהבי שוקולד ותפוז.
ההכנה עורכת כעשר דקות אך מומלץ להשרות את הקשיו כשעה קודם לכן. קירור המוס נמשך כמה שעות.
ההכנה עורכת כעשר דקות אך מומלץ להשרות את הקשיו כשעה קודם לכן. קירור המוס נמשך כמה שעות.
החומרים:
2 1/2 כוסות קשיו מושרה במים למשך שעה.
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1/4 כוס סילאן
2 כפות קקאו טבעי (עדיף נא)
2 1/2 כפות שמן קוקוס
גרדת תפוז שלם
טוחנים הכל יחד בבלנדר חזק למרקם קרמי. מעבירים לתבנית מלבנית, מקפיאים למשך 4 שעות (עדיף ללילה)
מוציאים מהתבנית ומקשטים בסירופ שוקולד (1/4 כוס שמן קוקוס + 1 כף סילאן + 1 כף קקאו).
מפזרים מעל קליפת תפוז מגורדת.