עוגה קרמית וחגיגית. הכנתי אותה לליל הסדר וכולם ליקקו את האצבעות.
שכבת בסיס:
1/2 1 כוסות פקאן
1/2 1 כוסות שקדים
1 כוס פתיתי קוקוס
6-7 תמרים מגולענים
1/2 כוס צימוקים
1 כף ממתיק טבעי (מייפל/סילאן/אגבה)
1 גדושה קקאו טבעי
תמצית טבעית וניל/שוקולד
במעבד מזון טוחנים הכל יחד לעיסה גרגרית ודביקה, מהדקים אל בסיס של תבנית בקוטר 26 ומכניסים למקפיא.
שכבת מוס תותים:
2 כוסות בשר קוקוס צעיר (אם אין אפשר להחליף ב 1/2 1 כוסות קשיו נוספים)

1 כוס תותים טריים
1 כוס חלב שקדים
1/2 כוס ממתיק טבעי (מייפל/סילאן/אגבה)
1/3 כוס שמן קוקוס מומס
2 כפות מיץ לימון
2-3 טיפות תמצית טבעית בטעם תות
טוחנים הכל בבלנדר למרקם חלק וסמיך.
מוציאים את התבנית ומניחים פרוסות של תותים על דפנות התבנית.
שופכים מעל לבסיס המקורר ומכניסים שוב למקפיא.
שכבת השוקולד:
1 בננה בשלה
6-7 תמרים מגולענים
2 כפות חמאת שקדים
2 כפות (מייפל/סילאן/אגבה)
תמצית טבעית שוקולד
2 כפות קקאו טבעי
עד 1/2 כוס חלב שקדים
טוחנים הכל יחד בבלנדר למרקם חלק, שופכים על שכבת התותים הקפואה. מקשטים במרכז העוגה עם פירות יער שונים ועלי נענע, מעבירים למקרר למשך שעתיים והעוגה מוכנה.