חומרים לכמות כפולה:
עלים מ 3 צרורות של בזיליקום
1/4 כוס גרעיני חמניה מושרים כשעה ומיובשים (ההשריה מטעמי בריאות ולא טעם)
3/4 כוס אגוזי פקאן מושרים ומיובשים
1/4 כפית מלח
2 כפות לימון
1 כוס שמן זית (הכמות היא הערכה מאחר ווזה תלוי בסמיכות של הרוטב שרוצים)
הכנה:
במעבד מזון מערבבים את הבזיליקום, הגרעינים, האגוזים, הלימון והמלח עד לעיסה.
מוסיפים בזרם דק את שמן הזית תוך כדי שמעבד המזון עובד.
הרוטב מוכן כשהוא נראה אחיד וסמיך.
בתאבון!
