בהזמנה האחרונה של הירקות האורגניים, קיבלתי פלפלים קטנים וחמודים. הם צבעוניים, יפים, עסיסיים וטעימים.
כשהסתכלתי עליהם היה ברור לי שהם מזמינים מילוי טעים. אך לא סתם טעים אלא בריא. מאחר ואני משתדלת לאכול כמעט כל יום ירק ממשפחת המצליבים: כרוב, כרובית, ברוקולי ויש עוד, שעוזרים בניקוי ובחיזוק הגוף, ניגשתי להכין מילוי כרובית דמוי אורז.
מרכיבי המילוי:
1/4 כרובית חתוכה לפרחים
1/2 בצל
1/2 כוס שקדים מושרים ללילה (אין צורך לקלף)
2 כפות חמאת שקדים
2 כפות מיץ לימון
1/4 כפית מלח גס
טוחנים הכל במעבד מזון עד לקבלת עיסה פירורית ולחה.
ממלאים בנדיבות פילפלונים צבעוניים או פלפל רגיל. אפשר לפזר מעל לקישוט שמיר/ בצל ירוק.
בתאבון!
כשהסתכלתי עליהם היה ברור לי שהם מזמינים מילוי טעים. אך לא סתם טעים אלא בריא. מאחר ואני משתדלת לאכול כמעט כל יום ירק ממשפחת המצליבים: כרוב, כרובית, ברוקולי ויש עוד, שעוזרים בניקוי ובחיזוק הגוף, ניגשתי להכין מילוי כרובית דמוי אורז.
מרכיבי המילוי:
1/4 כרובית חתוכה לפרחים
1/2 בצל
1/2 כוס שקדים מושרים ללילה (אין צורך לקלף)
2 כפות חמאת שקדים
2 כפות מיץ לימון
1/4 כפית מלח גס
טוחנים הכל במעבד מזון עד לקבלת עיסה פירורית ולחה.
ממלאים בנדיבות פילפלונים צבעוניים או פלפל רגיל. אפשר לפזר מעל לקישוט שמיר/ בצל ירוק.
בתאבון!