יום חמישי, 10 בינואר 2013

סלט טרי גדול


אני נשאלת רבות על הכמויות שאני אוכלת ובדרך כלל אני עונה שאני אוכלת הרבה אך שמתי לב שהמושג "הרבה" מתקבל בחשדנות ובחוסר אמון. גם אני חשבתי פעם שכדי לרזות צריך לאכול כמויות קטנות - טעיתי. אני הגדלתי את נפח המזון שנכנס לגוף שלי אך כמובן שהחלפתי את סוג המזון.
ארוחת צהריים שלי כוללת בד"כ סלט ענק והמתכון הבא מדגים עד כמה ענק. ליד זה אני אוכלת ממרחי שקדים/אגוזים או קטניות. לפעמים אני משקיעה ברטבים מיוחדים ולפעמים מתבלת במלח ושמן זית. הרוטב של המתכון הזה מדהים בטעמו ומפתיע.

הירקות לסלט:
1/3 חסה אמריקאית חתוכה לרצועות
1/3 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
10 עגבניות שרי חצויות
פלפל כתום חתוך לקוביות
נבטי חמניה (כמה שתרצו)
כוסברה קצוצה
חמוציות ללא סוכר

החומרים לרוטב:
1/2 אבוקדו
2 אגסים בינוניים
1 שן שום
1 תפוז שלם ללא הקליפה והגרעינים
1/4 כפית מלח
1 כף חומץ תפוחים

טוחנים הכל בבלנדר עד למרכם של קרם.
שופכים מעל הסלט ומערבבים.
אפשר להוסיף גרעיני דלעת/חמניה מעל.

טעים ופשוט!

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה