יום שישי, 23 באוגוסט 2013

שייק אננס אקזוטי


הריח של האננס והטעם שלו מעלים אצלי זיכרונות נשכחים. אמנם עברו כמעט עשרים שנה מאז שהייתי בתאילנד אך בכל פעם שאני טועמת ומריחה אננס זה זורק אותי לרחוב קאוסן בבנקוק, שם אכלתי כל בוקר אננס טרי.

אח…אני מתגעגעת…


















החומרים:

1 אננס בשל מקולף וחתוך לחתיכות
1 כוס חלב קוקוס (מכינים מפתיתי קוקוס ומים חמים מושרים לחצי שעה, טחונים בבלנדר ומסוננים)
1/4 כוס קשיו מושרה
1 כף תרכיז תפוזים טבעי קפוא
קוביות קרח
 
הכנה:

בבלנדר חזק טוחנים את כל החומרים יחד עד לשייק חלק ונוזלי. במידת הצורך מוסיפים עוד חלב קוקוס.
 

תודה… או בתאילנדית  - "קאפונקה"
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה