אך מה עושים כשאוהבים מאוד סלט טאבולה?
מחדשים ויוצרים סלט שמאוד דומה בסגנון שלו וטעים לא פחות.
החומרים ל"בורגול":
1 קולורבי מקולף וחתוך לקוביות גדולות
1/2 כרובית קטנה חתוכה לפלחים (אפשר להחליף בשורש סלרי שלם קלוף)
1/2 כוס שקדים מושרים ללילה (לא חובה - מעניק קרנצ'יות לסלט)
קוביית ג'ינג'ר
מיץ מחצי לימון
1/4 כפית מלח

טוחנים הכל במעבד מזון בעזרת לחצן הפולסים עד למרקם פירורי (כמו קוסקוס) ומעבירים לקערה.
מוסיפים לתערובת:
2 עגבניות חתוכות לקוביות
גמבה אדומה חתוכה לקוביות
1/4 בצל קצוץ
חבילת פטרוסיליה (אני אוהבת גם כוסברה) קצוצה
חופן עלי נענע קצוצים
1/4 כוס צנוברים
3 כפות שמן זית
לימון לפי הטעם
מלח לפי הטעם
מערבבים הכל יחד ומשאירים כמה דקות לספיגת הטעמים.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה