לבסיס:
3 כוסות אגוזי פקאן
קורט מלח
8-10 תמרים מגולענים מזן מג'הול או ברהי
2-3 טיפות תמצית וניל
אופן
ההכנה:
מכניסים
את אגוזי הפקאן והמלח למעבד מזון וטוחנים לפירורים מוסיפים את התמרים ותמצית הוניל
וממשיכים לטחון עד לקבלת עיסה דביקה. משטחים בתבנית פאי כולל ציפוי הדפנות
ומכניסים למקפיא למשך כחצי שעה.
לשכבת
הגבינה:
2
כוסות קשיו מושרה1 כוס בשר קוקוס צעיר
מיץ מחצי לימון
1/4 כוס סירופ מייפל
3-4 טיפות תמצית טבעית בטעם תות
1/2 כוס שמן קוקוס מכבישה קרה
1 כוס מים
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר חזק עד לקבלת קרם רך וחלק. הטעם אמור
להיות חמצמץ מתקתק ולכן טועמים ומתקנים לפי הצורך. שופכים את קרם הגבינה על הבסיס
ומקפיאים למשך כחצי שעה.כ 250גר' תותים שטופים
1/4 כוס סירופ מייפל
3-4 טיפות תמצית טבעית בטעם תות
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן קוקוס
1/2 כוס פירות יער כמו אוכמניות, פטל, דומדמנים וכו'
אופן
ההכנה:
טוחנים
בבלנדר את כל החומרים מלבד פירות היער עד למרקם קרם חלק. מוסיפים את פירות היער
ומערבבים בעזרת כף. שופכים את קרם התותים על העוגה ומקפיאים למשך שעה. מעבירים
למקרר והעוגה מוכנה.
לבריאות
וחג שמח‼!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה