כולם מכירים את הכרובית אבל לדעתי לא מעריכים אותה מספיק. יש המון אפשרויות להכנתה ואני מציעה דרך קצת שונה ולא מקובלת של סלט טעים. בגלל המרקם הקשה של הכרובית, כשאכלתי את הסלט היתה לי תחושה בפה כאילו אני אוכלת חתיף בסגנון ביסלי.
חומרים לסלט:
כרובית קטנה מפורקת לפלחים קטנים ככל האפשר (ככל שהפלחים קטנים יותר התחושה בפה יותר נעימה)
1 תפוח עץ חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות.
רוטב:
1/2 1 כפות גדושות ממרח פסטו
1 כף גבינת מקדמיה
מעט מלח
2 כפות מים חמים.
מעט שמיר קצוץ לקישוט.
מעסים את פלחי הכרובית אל תוך הרוטב מוסיפים את התפוח והפלפל ומערבבים שוב.
לוקחים את הזמן, יושבים על יד שולחן ומתחילים לאכול בתאבון!
חומרים לסלט:
כרובית קטנה מפורקת לפלחים קטנים ככל האפשר (ככל שהפלחים קטנים יותר התחושה בפה יותר נעימה)
1 תפוח עץ חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות.
רוטב:
1/2 1 כפות גדושות ממרח פסטו
1 כף גבינת מקדמיה
מעט מלח
2 כפות מים חמים.
מעט שמיר קצוץ לקישוט.
מעסים את פלחי הכרובית אל תוך הרוטב מוסיפים את התפוח והפלפל ומערבבים שוב.
לוקחים את הזמן, יושבים על יד שולחן ומתחילים לאכול בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה