יום שלישי, 9 באפריל 2013

גלידת בננות ואסאי


 

גלידה מעולה!  מתוקה, קרה, משביעה ומספקת.
צריך להקפיא בננות בשלות ללא הקליפה, יום קודם. חוץ מזה היא הדבר הכי קל בעולם להכנה.

חומרים לגלידה:
3-4 בננות קפואות
1/2 חבילת פרי אסאי קפוא (להשיג בחנויות טבע)
5 תמרים מושרים כחצי שעה
1 תפוח אדום חתוך לקוביות (לא קפוא)
1/4 כוס נוזלים (מים/חלב שקדים/מיץ תפוזים)
חופן אגוזי מלך

בבלנדר חזק טוחנים הכל יחד. בגלל שהבננות קפואות הבלנדר יעבוד קשה. צריך לעצור מידי פעם, לערבב עם כף ולהמשיך לטחון עד לקבלת מרקם של גלידה.

להגשה:
2 פאפאיות קטנות ומתוקות חצויות לשניים.
אוכמניות אדומות קפואות
2 אגוזי מקדמיה





ממלאים כל חצי פאפאיה בגלידה, מקשטים באוכמניות ומגרדים בעזרת פומפיה אגוז ברזיל מעל להכל.
אוכלים מהר מהר לפני שהגלידה נמסה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה